2009. március 12., csütörtök

Zabhegyező mindegy

Turin
Thu, 12.03.2009 - 01:16:39
Salom!
Hát, igen.
Van amikor az embernek beszélgethetnékje támad, vagy egyszerűen csak van mondanivalója, vagy csak egyszerűen be van rúgva, vagy sorolhatnám, mit tudom én...
Én jelenleg a "be vagyok rúgva" kategóriába tartozom, ezért hát írok ide.
  1. szavaztam a rituálé időpontjáról. (BiteFight)
  2. nem ezt akartam elsőnek leírni.
  3. nem tudom hogy mi a f*szom az a mirha amit a három királyok (sic! a magyar nyelvben ez esetben eltűnne a többes szám!) vittek a kis Jézusnak, akinek a neve egyáltalán nem lehetett Jézus, mert az azt jelenti arámi nyelven, hogy "Jahve megvált", ami ugye így túl egyértelmű lenne, mindegy.
  4. nem kell csodálkozni hogy minden sor végére odaírom azt, hogy "mindegy". amióta olvastam a "Zabhegyezőt" azóta odaírom szinte minden értelmetlenül leírt, vagy mások számára első olvasásra inkorporálhatatlan mondat végére hogy mindegy.
  5. Térnem kellene a lényegre. Szóval: elfelejtettem. Talán mindegy. Talán úgy sem férne ki. Talán nem váltaná meg a világot. Talán nem is lenne értelme. Talán... mint lassú hanyatlás majd hamva alá temeti a maga ormótlan, súlyos tömegű, lomha testével a gondolatok tömkelegét a kegyetlen feledés. Mindegy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

házigazda

Saját fotó
My blogger code updated in juli 2009:
B9 d++ t k+ s u- f i- o x+ e+ l c--
decoder

Szilvia, 31/7/2009 14:47:15:
lenne 1 kérdésem te nem félsz hogy egyszer ugy beszólsz vagy ugy mondasz meg vmit hogy később bajod lesz belőlle ugyértem megvernek vagy vmi más károd lesz belőle?

eaposztrof, 14:47:25:
nem.

rólam, tovább >>